közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Xpango

2008.02.25. 11:45 | sarkisarkany | 30 komment

Ugye mindannyian ismeritek az Xpango oldalt?
Nem?
Akkor vázolom.

Létezik egy oldal, ahová ha beregisztrálsz, akkor választhatsz egy csomó ajándék közül. Automatikusan kell választani, de később is megváltoztathatod a döntésed.
Ha kész a választás, akkor kapsz egy linket, ami így néz ki:


A nyereményed úgy kapod meg, ha a barátaid regisztrálnak hozzád, és ez által pontokat kapsz. Egy PSP 30 aládregisztrált felhasználót igényel. Egyszerű igaz?

Talán túlságosan is...

Ugyanis a sok okostojás csak egy dolgot felejt el... "Az életben semmit se adnak ingyen"
Az Xpango oldalán a feltételek mellett van (amit ugye SENKI nem olvas el) hogy csak akkor kapsz pontot, ha az aládregisztráltak érvényesítik a regisztrációjukat.
Ez azt jelenti, hogy venniük kell legalább egy dolgot az oldalról.
A legolcsóbb dolog, amit ott lehet kapni, az egy 1Gb-os Pendrive, ami forintba átszámolva 6000Ft-ba kerül. Jelenleg ez 4000Ft-tal több, mint az Extreme Digital-nál.
Szóval lófaszt kapsz te, nem fagyit.

Hogy miért írom ezt? Mert megint akadt egy pár barom, aki Iwiw-en küldözgeti a körleveleit, hogy regisztrálj alám, és nekem milyen jó lesz! Hát lófaszt.

Itt egy példa:
"Ha akarsz ingyen iPod-ot,x-box-ot vagy a legújabb telókat
akkor olvasd el!!!!!!!
Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel
támogatod az oldalt, akkor az oldal sok lét kap!
Cserébe kapsz egy telót, vagy egy x-box-ot, vagy psp-t stb,
teljesen ingyen!!!
Aki küldte ezt nekem, már múlthéten kapta meg az Új Nokia
N93i-es telefont!!!
Én is regisztráltam!!!
Leírom hogy kell: te is regizz minenképpen!!! nagyon
megéri!!
"

Persze Nokia N93i-t. Majd adok én neked Bradd Pitt-et!

UPDATE:
Látom, azért sokan megértették a dolog működését, még többen viszont nem. Ígértem Petinek egy bejegyzést, nos lássuk, hogy lehet pontot, és ezzel ajándékokat szerezni:

Elsö és legfontosabb ,hogy nem elég csak regisztrálni,mert aki elhiszi,hogy egy email cím megadásáért hozzávágnak egy 32GB Iphone-t az lehet ,hogy egy picit naív.
Tehát miután regisztrálsz aktívnak kell lenni!
Ami annyiból áll ,hogy regisztrálsz az xpangon reklámozott oldalak valamelyikén.
Bővebben lásd Offer directory. Ott számos lehetőség van.
Ez bizony pénzbe kerül és kell hozzá interneten használható bankkártya.
És itt ennél a pontánál magyarországon meg is halt a "buli"
Úgyanis az emberek nem bíznak az ilyen fizetés megoldásokban és ráadásul kiugrik a nyúl a bokorból,hogy akkor ezek szerint nincs is ingyen.
Innentől kezdve én nem nagyon koptatom magam rajta,mert van már elég víz a dunában feleslegesen én meg nem locsólok bele még egy vödörrel.
Igazából akkor lenne 1-2$ egy Nokia N95 ha minden alád regisztrált ember végrehajtana egy minimum offert PL: A Poker sheme nevűt ami 2,95$ kerül akkor elég lenne 21 ember és tied lenne egy xbox 360.
De magyarországon nem így müxik.
Mindenki regisztrál és azt várja,hogy a másik hajtsa végre azt a bizonyos offert ami után ő kreditet kap. Nekem szerencsém volt ,mert olyan emberekt tudtam beszervezni alám akik úgymond a pénzeebbek közé tartoztak és nem okozott gondot 1-2$:))))Sajnos ma itthon ez gondot okoz sok embernek.
De nekem sem volt ez elég úgyhogy vettem egy Clix 250-es csomagot proba szerencse módjára és az Xpango reklámozta a Referal Id-met így elég gyorsan összejöttek a kreditek magam is meglepödtem. Szal mi még nem nöttük fel ehhez bár vannak egy páran akik nem félnek az internete vásárlásoktól és reggektől.

Kicsit konkrétabban Norbi-tól:

Leírás
Az Xpango első látásra teljesen olyan, mint amit a "Free iPods, Free Nintendo, PSP, Wii" reklámok alatt bárhol találsz az interneten. Sajnos rengeteg ezek közül olyan, ami "restricted to the USA" meg UK, szóval "nem külföldieknek való". Az Xpango egyike azoknak, akik kiemelik, hogy bárhova elküldik az ajándékot a világban.

Hogy is működik ez?
Regisztrálj az Xpango-n!
Regisztrációdkor a számtalan termék közül kiválaszthatod, melyikre szeretnél hajtani. 3 kategóriába sorolhatók a termékek: játékkonzolok, mp3 lejátszók és mobiltelefonok, például iPod Nano 4 MB, Playstation 3, PSP fehér Base Pack vagy Nokia N95.
Kapni fogsz egy ún. "referral ID"-t, amin keresztül ajánlhatsz embereket. Ezt egy link keretén belül terjesztheted, mint www.xpango.com?ref=(a te kódod) Próbáld meg ezt minél több helyre eljuttatni, emailben barátokhoz, fórumokon, csetes oldalakon, hogy minál többen regisztráljanak a neved alatt!

Kreditszerzés

Kreditekért küzdesz, amiket beváltva fogod megkapni az ajándékaidat.
Kreditet úgy lehet szerezni hogy:
-1. Vannak az oldalon "Free Offer"-ek. Na ezen szoktak az emberek kiakadni. Én úgy fogalmaznék, hogy ingyenesek is meg nem is. Vegyük a RealPlayer SuperPass Trialt. Ha ezt választod, 1 kreditet szerezhetsz a következő módon: elmész a RealPlayer website-jára, és ott egy 14 napos demóra regisztrálsz, ami úgy működik, hogy megadod a bankkártyaszámod, és ha a 14. nap eltelt, akkor kezdenek neked számlázni csak. Azon a 2 héten belül bármiko megszakíthatod a folyamatot, tök ingyen. 1 hét a max amíg jóváírja az Xpango a kreditedet. Mi kerül itt pénzbe? Csak ezt nem említi senki, hogy megszakíthatod a demót 2 héten belül... Hiszen ezért demó :D
-2. Az Xpango-tól vásárolhatsz mobilkiegészítőket. Árulnak Pendrive-ot, Csengőhangos-háttérképes CD-t, bluetooth adaptert, és mindezekkel együtt 1-1 kreditet is kapsz.
-3. CLix csomagot vásárolsz. Ez azt jelenti, hogy pl. a Clix 250-es csomag 36 dollár. Ezért az árért felteszik a saját hirdetésüket különdböző weboldalakra de a TE referral linked alatt, és ez 250 rákattintásig elegendő, azaz 250 ember potenciálisan a te neved alatt fog regisztrálni, potenciális több 10-20-30 kredit!

Hol itt a turpisság?


-4. Barátod/ismerősöd/bárki a te referral ID-d alatt regisztrál az oldalon ÉS aktiválja magát. Az aktiválás a felsorolt folyamatok egyikéből áll, azaz vagy egy free offer-ben kell résztvennie, vagy kiegészítőt vagy Clix-csomagot vásárolnia. Ha ezt megtette, már van egy kredited!

Köszi Norbi-nak és Peti-nek!

Címkék: xpango

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr29353565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peti 2008.02.27. 14:07:22

Mekkora egy barom aki ezt a blogot indította!!!! Félrevezeti az embereket!!! Igenis az xpangon keresztül hozzá lehet jutni ingyen egy Nokia N95-höz is csak persze érteni kell az oldal müködését! Aki egyébként is használná az xpango oldal által reklámozott oldalakat (partypoker 888poker stb...)és regisztrál annak pl teljesen ingyen vannak a kreditek úgyanis neki teljesen indiferens,hogy honnan regisztrál igy legalább kap egy kreditet. szóval tökmindegy neki. A legtöbb ember viszont magától nem regisztrálna ezeken az oldalakon. Akkor m
i is a szitu. Az igazság az ,hogy valóban nincs ingyen ,de ha azt mondom ,hogy egy Xbox ami itthon 85 ezer forint kijön 8-10 ezer forintból akkor az nem annyira rossz. Offerek vannak amiket teljesíteni kell persze az ellenzők mindig a legdrágább offereket hozzák fel példának. De vannak 1$ oferek meg 2$-os offerek ráadásul van Clix csomag ami elsöre drágának tűnik,mert 35$ ,de garatnálja a nokia N95-öt például!
Számold ki!!!!!

A kételkedök vegyék meg az üzletben!
Nekem már bejött nem is egyszer...

Ezen regisztrálj ez egy szerencsés regszám sok haveromnak hozta meg a kívánt cuccot!

Referral ID: 91257709

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.02.27. 20:13:46

Kedves Peti!
Ami az elmém komplettségét illeti, köszönöm, rendben van. Az Xpango regisztráltjai közül egyedül te vagy az, aki valaha kapott valamit is, legalábbis soha nem láttam körlevél után feltett képeket, hogy "tessék, itt van". De ha te tényleg kaptál valamit, akkor szerintem sok embernek könnyítenéd meg a dolgát, ha egy kicsit részletesebben megírnád, hogyan is lehet kreditet (vagy aktivációs pontot) szerezni. Ha tényleg csak annyi, hogy regisztrálni kell a partypoker-re, akkor az fasza. Az 1 és 2 dolláros cuccokkal csak annyi a gond, hogy kevés embernek van interneten is használható bankkártyája.

Úgyhogy megkérlek, hogy írj egy bővebb tájékoztatást az Xpango kreditszerzési rendszeréről, és ha ezt megteszed, akkor kiteszem ide a blogra.

Köszönettel: sarkisarkany (Admin)

Peti 2008.02.27. 22:33:51

Az a baj,hogy az a körlevél amit indítanak (pl iwiw) Nem tartalmaznak fontos információkat.Elsö és legfontosabb ,hogy nem elég csak regisztrálni,mert aki elhiszi,hogy egy email cím megadásáért hozzávágnak egy 32GB Iphone-t az lehet ,hogy egy picit naív.Tehát miután regisztrálsz aktívnak kell lenni!Ami annyiból áll ,hogy regisztrálsz az xpangon reklámozott oldalak valamelyikén. Bővebben lásd Offer directory. Ott számos lehetőség van. Ez bizony pénzbe kerül és kell hozzá interneten használható bankkártya. És itt ennél a pontánál magyarországon meg is halt a "buli" Úgyanis az emberek nem bíznak az ilyen fizetés megoldásokban és ráadásul kiugrik a nyúl a bokorból,hogy akkor ezek szerint nincs is ingyen. Innentől kezdve én nem nagyon koptatom magam rajta,mert van már elég víz a dunában feleslegesen én meg nem locsólok bele még egy vödörrel. Igazából akkor lenne 1-2$ egy Nokia N95 ha minden alád regisztrált ember végrehajtana egy minimum offert PL: A Poker sheme nevűt ami 2,95$ kerül akkor elég lenne 21 ember és tied lenne egy xbox 360. De magyarországon nem így müxik. Mindenki regisztrál és azt várja,hogy a másik hajtsa végre azt a bizonyos offert ami után ő kreditet kap. Nekem szerencsém volt ,mert olyan emberekt tudtam beszervezni alám akik úgymond a pénzeebbek közé tartoztak és nem okozott gondot 1-2$:))))Sajnos ma itthon ez gondot okoz sok embernek. De nekem sem volt ez elég úgyhogy vettem egy Clix 250-es csomagot proba szerencse módjára és az Xpango reklámozta a Referal Id-met így elég gyorsan összejöttek a kreditek magam is meglepödtem. Szal mi még nem nöttük fel ehhez bár vannak egy páran akik nem félnek az internete vásárlásoktól és reggektől.
Csinálok most egy weboldalt ahol részletesen kisvideóval összekapcsolva leírok elmondok mindent ,hogy tudsz hozzájutni a legolcsóbban egy komoly cucchoz ,persze rizikó az van hiszen ez nem egy vásárolt termék a szomszédból és még azért sem reklamálhatsz ,hogy nem magyar menűje van a NOKIA-nak persze ez legyen a legkisebb gond nemigaz?:)))
A Sértésért meg elnézést!

Üdv.

haxor · http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=lion&id=1204295722 2008.03.03. 13:17:05

x-pango feltörés:

forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=lion&id=1204295722

nekem komolyan bejött, de mondjuk 4 hétbe tellet még jóváírták a pontokat:S
most egy új sony ericson az enyém:P

kicsit bonyolult a hack, nekem is csak másodszorra sikerült, és angoltudás tényleg nem árt!

annamary 2008.03.05. 14:22:29

kérlek aki tud az segitsen nekem részletesen hogyan tudok kreditet szerezni mert még egy sincs:( ugyhogyaki tud nagyon kérem segitsen


kössz annamari


msnem:an_namari14@hotmail.com

annamari 2008.03.05. 14:25:59

LÉGYSZ VALAKI KÜLDJÖN MÁR NEKEM EGY KREDITET MER EGY SINCS

NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM

EZ A KREDITES SZÁMOM
91288849

Norbi 2008.04.04. 20:02:37

www.xpango.com(regisztralas)

FIRST NAME: vezetékneved
> LAST NAME: keresztneved
> EMAIL: e-mail cím
> PASSWORD: jelszavad
> CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
> ADRESS 1: utca, házszám
> ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím
> esetén töltsd ki)
> TOWN/city: város
> CONUTY/state: megye
> COUNTRY: ország
> POST CODE: irányítószám
> CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
> HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or
> refferal!!!
> FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz,
> cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamitREFERAL
> ID:!
> REFERAL ID: 91336877

> ez legyen mindenképp!!! másképp nem működik!!!
> TERMS AND CONDITIONS: a "View" legyen kipipálva!!!
> ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!!utána
> e-mail-ben megkapod a REFERAL számodat ezt írd le és ne
> felejsd el!!!
> és küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket (amit te is
> kaptál),
> csak írd át a referal id-t a sajátodra! A kütyük mellé oda
> van írva, hány kreditért kapod meg. Példának okáért ha
> rendelsz egy NOKIA N95 8GB telefont, ami 46 kredit, akkor
> kapod meg, ha 46 ismerősöd regisztrált, miután megkapták a
> mailedet. Szerintem a mai világban ez már nem ördöngősség!
>
> minnél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a
> cuccot!!!
regisztralas utan kapsz egy emailt katt: verify (vagy valmi ijesmi)
Es ezzel kesz is vagy

Leírás
Az Xpango első látásra teljesen olyan, mint amit a "Free iPods, Free Nintendo, PSP, Wii" reklámok alatt bárhol találsz az interneten. Sajnos rengeteg ezek közül olyan, ami "restricted to the USA" meg UK, szóval "nem külföldieknek való". Az Xpango egyike azoknak, akik kiemelik, hogy bárhova elküldik az ajándékot a világban.

Hogy is működik ez?
Regisztrálj az Xpango-n!
Regisztrációdkor a számtalan termék közül kiválaszthatod, melyikre szeretnél hajtani. 3 kategóriába sorolhatók a termékek: játékkonzolok, mp3 lejátszók és mobiltelefonok, például iPod Nano 4 MB, Playstation 3, PSP fehér Base Pack vagy Nokia N95.
Kapni fogsz egy ún. "referral ID"-t, amin keresztül ajánlhatsz embereket. Ezt egy link keretén belül terjesztheted, mint www.xpango.com?ref=91336877 Próbáld meg ezt minél több helyre eljuttatni, emailben barátokhoz, fórumokon, csetes oldalakon, hogy minál többen regisztráljanak a neved alatt!

Kreditszerzés
Kreditekért küzdesz, amiket beváltva fogod megkapni az ajándékaidat.
Kreditet úgy lehet szerezni hogy:
-1. Vannak az oldalon "Free Offer"-ek. Na ezen szoktak az emberek kiakadni. Én úgy fogalmaznék, hogy ingyenesek is meg nem is. Vegyük a RealPlayer SuperPass Trialt. Ha ezt választod, 1 kreditet szerezhetsz a következő módon: elmész a RealPlayer website-jára, és ott egy 14 napos demóra regisztrálsz, ami úgy működik, hogy megadod a bankkártyaszámod, és ha a 14. nap eltelt, akkor kezdenek neked számlázni csak. Azon a 2 héten belül bármiko megszakíthatod a folyamatot, tök ingyen. 1 hét a max amíg jóváírja az Xpango a kreditedet. Mi kerül itt pénzbe? Csak ezt nem említi senki, hogy megszakíthatod a demót 2 héten belül... Hiszen ezért demó :D
-2. Az Xpango-tól vásárolhatsz mobilkiegészítőket. Árulnak Pendrive-ot, Csengőhangos-háttérképes CD-t, bluetooth adaptert, és mindezekkel együtt 1-1 kreditet is kapsz.
-3. CLix csomagot vásárolsz. Ez azt jelenti, hogy pl. a Clix 250-es csomag 36 dollár. Ezért az árért felteszik a saját hirdetésüket különdböző weboldalakra de a TE referral linked alatt, és ez 250 rákattintásig elegendő, azaz 250 ember potenciálisan a te neved alatt fog regisztrálni, potenciális több 10-20-30 kredit!

Hol itt a turpisság?
-4. Barátod/ismerősöd/bárki a te referral ID-d alatt regisztrál az oldalon ÉS aktiválja magát. Az aktiválás a felsorolt folyamatok egyikéből áll, azaz vagy egy free offer-ben kell résztvennie, vagy kiegészítőt vagy Clix-csomagot vásárolnia. Ha ezt megtette, már van egy kredited!

szmut 2008.04.21. 17:15:33

én lehet, hogy inkébb megveszem a gépet a konzolvilágban.... :)))

Makakk0 · http://huxpango.extra.hu 2008.05.18. 06:51:41

Én tegnap vágtam bele az Xpango kreditgyűjtésbe, és még nem nagyon értettem az xpango műnködését. Aztán a google segítségével találtam hack-eket, de ezeket aztán végképp nem értem. Például új regisztrációt csináltam, azzal a Referral ID-vel, amit megadtak, azt csináltam amit kellett, de semmi kredit. Lehet, hogy egy offert kéne szreznem???

Norbi02 2008.07.30. 15:50:53

Én már februárba regisztráltam beregisztráltam 1 vagy két embert már nem is emlékszem de semmi a kredit február óta ugyan úgy 0000000000000!!!!!!!! Engem is iwiw-en etettek be azzal a szöveggel hogy csak regizni kell hát ez nem így van bár én még költenék is rá úgy 5$ de nincs bankárgyám mivel még csak 13 vok csak alertpay-em van de az meg semmire való. Szerintem. Jó volna ha segítene vki olyan aki még ért is hozzá. Mer én semmit. És az hogy adnak egy ID és azt mondják hogy ha azon regisztrálsz akkor kapsz 100 vagy annál több creditet. EZ KAMU. Ennyi erővel te is tehetnél ki blogba hogy ennyi meg annyi creditet kapsz ha itt regizel azt közbe úgy se fog kapni semmit aztán jól átvágtad. És olyan egyeltalán van hogy lehet küldeni egymásnak crediteket??? Szerintem nincs. SEGíTSETEK! SEGíTSETEK! SEGíTSETEK!

Xpango 2008.07.30. 20:20:59

Ez am nem csalás már sok embernek elküldték!
Van 1 hackelt ref ID: 91447839 ->ezzel regisztráljatok,
és csináljátok meg az egyik offert =és kaptok 500 pontot.
Az id-t az egyik haverom küldte és nekem működött!!

Norbi02 2008.07.30. 20:33:05

Jah jolvan akk majd megpróbálom de mi az az offer vagy az ingyenes? Légyszi segítsetek!!! Előre is kösz.

Xpango 2008.08.01. 13:16:50

Nem mindegyik offer ingyenes vanak fizetősek ehhez internetes bankkártya kell. Vannak olyan offerek is amik ingyér vannak csak nem tudom h pillanatnyilag van e ilyen. Sok szerencsét!

Norbi02 2008.08.02. 12:22:27

Kössz. Majd szoljatok hogy mejik offer ingyenes.

Norbi02 2008.08.06. 17:47:53

honnan lehet tudni hogy az az offer ingyenes és mit kell
csinálni?

Norbi02 2008.08.08. 15:13:42

Segítsetek az Xpangon mer nem értek hozzá semmi angol tudásom nincs!!!!!!!!!!!!! Légyszi fontos a tesómnak szeretném szülinapjára!!!!!!!!! MSN címem:lovaszi_norbert@hotmail.com már regisztráltam azzal a referal IS-vel amit valaki irt nem rég csak az offert kéne megcsinálnaom de nem tom hogy mejik ingyenes vagy hogy hogy kell megcsinálni meg az ilyanek!!!!!!! Légyszi segítsetek vki olyan vegyen fel msn-en aki ért is hozzá olyan szinten hogy megkapjam a telót!!!!!!!!!!!!!!!!! LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON!!!!!!!!!!!!!!! Előre is kösz!!!!

mmate 2008.08.18. 11:25:55

Ehem.
Lenne egy fontos kérdésem,mégpedig hogy ez az oldal honnan szerzi a több 10000 FT értékű ajándékukat.Én speciel akartam regisztrálni,de meggyőzött ez az oldal.Mi hasznuk van belőle???

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2008.08.18. 13:46:30

sok kicsi sokra megy. Így működik az egész. Amíg te megszerzed azt az 50 pontot, te addigra elköltöttél legalább 50 dollárt (ha az 1 dolláros offerrel számítjuk). Mondjuk cserébe kapsz egy csomó használhatatlan kütyüt (pendrive, mobiltok) de ők amúgy se 50 dollárért veszik a cuccot, hanem nagyker áron megkapják 25-ért. Plusz, mivel egy csomó oldal nem kínál terméket, csupán virtuális szolgáltatást (zenelejátszó, online magazin, stb) ezért a beszerzési ár gyakorlatilag nulla is lehet, így a költségeket még inkább lehet csökkenteni.
Plusz jönnek a reklámok, amik szintén hoznak pénzt.

Hidd el, nem olyan rossz biznisz ez. Ha már van mondjuk 5000Ft hasznod egy 50ezres terméken, akkor az már megéri. Ha ebből a termékből te több mint egy milliót tudsz eladni, akkor viszont iszonyat gazdag vagy. (5 milliárd forint haszon) És el tudnak adni ennyit...

mmate 2008.08.18. 14:17:04

Az nem rossz,de TE kaptál már ilyen ajándékot?

mmate 2008.08.18. 14:18:30

Én nem nagyon hiszek ebben...

mmate 2008.08.18. 14:25:11

És elolvastuk.Valami lóvét kell átutalni.

DoSH 2008.08.29. 14:46:59

Sziasztok! Van egy olyan hack, ami csak 50 kreditet ad, ezért nem leszel gyanús viszont tudtommal az összes ajándékra elég.
Itt a link:
xdo.try.hu/xpangohack.php

Magyarul vannak az utasítások, de azért az xpangohoz valamennyi kis angol tudás szükséges...

Entop · http://www.diablomaster.mlap.hu 2008.09.16. 15:58:21

www.xpango.com?ref=91492986 Próbáld meg ezt minél több helyre eljuttatni, emailben barátokhoz, fórumokon, csetes oldalakon, hogy minél többen regisztráljanak a neved alatt!

Kreditszerzés
Kreditekért küzdesz, amiket beváltva fogod megkapni az ajándékaidat.
Kreditet úgy lehet szerezni hogy:
-1. Vannak az oldalon "Free Offer"-ek. Na ezen szoktak az emberek kiakadni. Én úgy fogalmaznék, hogy ingyenesek is meg nem is. Vegyük a RealPlayer SuperPass Trialt. Ha ezt választod, 1 kreditet szerezhetsz a következő módon: elmész a RealPlayer website-jára, és ott egy 14 napos demóra regisztrálsz, ami úgy működik, hogy megadod a bankkártyaszámod, és ha a 14. nap eltelt, akkor kezdenek neked számlázni csak. Azon a 2 héten belül bármiko megszakíthatod a folyamatot, tök ingyen. 1 hét a max amíg jóváírja az Xpango a kreditedet. Mi kerül itt pénzbe? Csak ezt nem említi senki, hogy megszakíthatod a demót 2 héten belül... Hiszen ezért demó :D
-2. Az Xpango-tól vásárolhatsz mobilkiegészítőket. Árulnak Pendrive-ot, Csengőhangos-háttérképes CD-t, bluetooth adaptert, és mindezekkel együtt 1-1 kreditet is kapsz.
-3. CLix csomagot vásárolsz. Ez azt jelenti, hogy pl. a Clix 250-es csomag 36 dollár. Ezért az árért felteszik a saját hirdetésüket különdböző weboldalakra de a TE referral linked alatt, és ez 250 rákattintásig elegendő, azaz 250 ember potenciálisan a te neved alatt fog regisztrálni, potenciális több 10-20-30 kredit!

2kyra2 2009.05.21. 12:57:37

Sziasztok lenne néhány kérdésem,ha tudtok válaszoljatok.

1.Úgy tudom hogy vásárolni is lehet az oldalon pl.cd,kiegészítőket,mobilt stb.amiért szintén lehet kapni kreditet.Az a kérdésem,hogy melyik menüpontnál van ez?Ha egy kicsit részletesebben leírnád akkor azt megköszönném.

2.Ha megkaptam a kreditet a 14 napos demos szolgáltatásért(eMusic) és még a 14 nap előtt sikerült magam törölni,lehet-e újra igénybe venni a 14 napos demot és kapok-e újra kreditet?

3.Ha regiznek alám,akkor én csak akkor kapom meg a kreditet,ha ők is aktívvá tették magukat vmelyik demos oldalon(eMusic)?

4.Hogyan tudom majd törölni magam a Usenext oldalról?

szabojoco 2009.07.29. 16:17:53

Sziasztok. Nemrég álltam neki krediteket gyüjteni, de nem akar sikerülni. Most rákerestem xpango hackre (ha létezik ilyesmi). Mivel minden fórumon mindenki a magáét reklámozza, gondoltam keresek olyant, ami több helyen szerepel. Kaptam egy ref id-t, ami angol és magyar oldalakon is felbukkan....hátha segitek ezzel valakinek:

xxxpango.mlap.hu

xpango.freeweblog.hu

www.wix.com/xpango/xpango

Mindhárom oldal a következőt ajánlja....habár én meg nem próbáltam..

91849298

Állitólag 50 kredit jár annak aki előszöt megköti az offert...

Próbáljátok ki szerintem....
Szép napot mindenkinek...

Hassasin 2010.01.30. 10:37:03

Lehet, hogy egy kicsit skótokhoz illő kérdés, de nincs egy olyan free offer oldal, ami teljesen ingyenes?
Nem arra a 180Ft-ra gondolok, amit be kéne fizetni pl realplayeren, hanem arra, hogy meg kell adni a bankkártyaszámot és ez nem veszélytelen buli. Hallottam már olyan eseteket, mikor százezreket nyúltak le egy balféktől, aki megadta egy weboldalnak a számát. Szal ha valaki tudna segíteni, akkor ne azzal segítsen, hogy megírja, hogyanlehet egy kártyát biztonságosan használni, hanem mondjon egy az előbb említett webhelyet. Előre is köszi a helpet. Amúgy azért is nem akarok bankkártyát használni, mert apám nem engedi. XD

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2010.02.23. 15:41:19

Menjetek inkább a Lockerz-re! Az kevésbe kamugyanús (talán :P).

ingyenholmik.blog.hu/2010/02/18/lockerz_3

Bisur. 411 2010.10.15. 16:12:13

www.youtube.com/watch?v=Ocbu6YsMgOY

nos, én is regisztráltam az Xpangora és ez után kaptam egy levelet, az Xpangotól azt mondták mivel pont mázlis" számú regisztráló vagyok csak aktiválnom kell magam (csak egy refer) és megkapom az ajándékot akkor is ha az 46credites. Én nem kérem, hogy jajj regizettek alám, akinek kel az accountom vigye. Mivel kiskorú vagyok kizárt hogy a büdös életbe is aktiválom magam.

bisur@freemail.hu
jelszó: hello
Refer: 92093795

elvileg a referhez is jár valamilyen bonus
kérem csak az vigye el aki használni is fogja, ne az legyen hogy valaki eviszi és soha nem aktiválja magát (mint én)

Bisur. 411 2010.10.15. 16:24:44

www.youtube.com/watch?v=Ocbu6YsMgOY
amikor regisztráltam az Xpangora pont egy "mázlis számú" regisztráló voltam, kaptam egy levelet az Xpangotól, hogy adnak egy bonust, csak aktiválnam kell magam (egyetlen egy offer) és megkapom az ajándékot, lehet az akár 46 credites is.
Nem azt mondom regizz alám a referemmel mert az hackes, ilyen nincs. Aki akarja vigye el az accountot és aktiválja, gyűjtsön maga alá embert stb...

bisur@freemail.hu
Jelszó: hello
Refer: 92093795

Itt az account plusz egy refer ami elvileg bonusos bár ebben nem vagyok biztos de azt írták az. Kérem csak az vegye át aki aktiválja, ne az legyen mint nálam, hogy soha nem fogja magát aktiválni mert fél az onlione cuccoktól.

Nem akarok senkit becsapni. Ami fönt van az mind igaz.

Bisur. 411 2010.10.15. 16:25:33

Bocs, hogy kétszer írtam az elsőt valamiért nem jelenítette meg nekem.
süti beállítások módosítása