közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Magyar Gárda

2007.09.08. 13:07 | sarkisarkany | 2 komment

Megalakult a Magyar gárda, és ez sokaknak nem tetszett. Valószínűleg közrejátszott, hogy a "náci" sávos címert alkalmazták, ami már a címerünkben is elavult, valószínüleg le kéne már cserélni azt is, hisz még a nyilas (kr.u. 700-1000 "magyarok nyilaitól ments meg uram minket") időkből maradt ránk. Ötletként nem lenne rossz például az Árpádsávok egyhangú színvilága helyett a szivárványszín, hisz ennyi buzi politikust ritkán lát az ember egy helyen.

Több kérdés is felmerült bennem a híreket hallgatva:
-Több külföldi politikus tiltakozott a Magyar Gárda megalakulása ellen, még egy Amerikai politikus is, valami főmufti a védelmi minisztériumból.
Kérdem én: beleszóltunk mi valaha abba, hogy Timbuktuban ne alakulhasson meg a Timbuktu felszabadításáért népfront? Vagy Amerikában az Aranyfülű nyuszimuszi lőegylet? Egyáltalán hogy jön egy külföldi ahhoz, hogy egy olyan ország belső ügyeiről nyilatkozzon, amiről azt se tudja, hol helyezkedik el a térképen? Vagy jobb esetben India közelébe lövi be országunk?

-Gyurcsány Ferenc egyik sajtótájékoztatóján felemelt egy képet, amin a Magyar Gárda néhány frissen felavatott tagja volt látható, és azt mondta: "Ezek az emberek fasiszták"
Miért nem perelik be a képen látott személyek Gyuriferit rágalmazás bűntette miatt? Hiszen ez teljesen kimeríti a BTK 179. szakaszát:
"

1. rágalmazás (Btk. 179. szakasz): aki valakiről, más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el."

- minősített esetek:

a) aljas indokból vagy célból

b) nagy nyilvánosság előtt

c) jelentős érdeksérelmet okozva

Szóval ha a srácok ugranak, akkor Ferinek lesz egy-két nehéz napja...

 

UPDATE: Megtették a feljelentést a Magyar Gárda tagjai. Na vajon ez benne lesz a TV-ben?

Címkék: magyar gyurcsány gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr77160177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása