közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Y-terv

2007.09.25. 01:20 | sarkisarkany | 2 komment

Tomcatnél olvasható az a kis levél, melyet a Rendszerváltó Fórum terjeszt, Tomcat-ről.
DROID-717

Én csak ennyit fűznék hozzá Tomcat kommentárjához:
Ha Gyurcsányt azért kritizáljuk, mert négy évig nem csinált semmit, akkor annyira okos ötlet lezárni a munkahelyeiket?
Legalább lesz okuk megint lógatni a lábukat négy évig.

Bár ha belegondolunk, lehet, hogy ez a cél. Ha Gyurcsány tényleg majdnem beledöglött abba, hogy négy évig nem csinált semmit, akkor mostmár biztos, hogy megüti a guta attól, hogy egész nap csak a Jacuzzijában tud üldögélni, koktélokat tud csak szürcsölgetni, és az Országért semmit nem tud tenni egész nap.

Ejnye, tudnának még mit tanulni ezek a mai politikusok tőlem, ha a semmittevésbe is képesek beledögleni...

Címkék: tomcat

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr20176166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inaktelkey 2007.10.23. 11:09:05

az este én is ottvoltam a Szabadság téren, de mondhatom nagyon kiábrándúltam az egésszből...
miért?
: -mi közük van a cigányoknak az öszödi beszédhez?
-mi közük van a buziknak, ehez az egészhez?
-lépten nyomon törvényszegések történnek, cigányozás, zsidózás, stb. ez nem szép...
-a tömeg 50% aki ott ordibál, nem is ugyanazon a nézeten vannak, van akinek a cigányokkal, van akinek a bevándorlókkal(idézek elhangzott kiabálásokat: "ha magyarb is akkor is román cigány, mennnnyenek haza a pi...ba, mert mi is itthon dolgozunk" .... ennyi!)
nem veszitek észre, hogy ugyanazt csináljátok, mint Gyurcsány, ti is a saját fajtátok ellen fordultok, nem vagytok 1 cseppel sem jobbak!!
-Gyurcsány röhög a markába miközben ti 1mást mardossátok, nem látjátok, hogy nem eféle trükkökkel kell ellene harcolni, hogy máris megosztott titeket, a római aranyszabály a zavartalan uralkodásra....
-teljesen máskép kellene szervezkedjetek, és feladatokat kiszabni magatoknak, személyreszóló feladatokat, nem fejvesztve összevissza rohangálni az utcákon, és ártatlan emberek autóit felgyújtani, lehet épp közületek való...
-1001 ötletem lenne, hogy kellene csinálni, de nem fogok segíteni, mert megtagadtatok, gyalázatos módon engem is és az összes erdélyit vérigsértettétek, láthatákk, a tévében, hogy mit skandáltok... az ellen a fasszopó ellen protesztáltok, közben le románcigányozzátok az erdélyi magyarokat!!!!

szép, .. nagyon szép
végűl aztkivánom, hogy béke soha ne legyen országotokban, ameddíg ilyen hülyék lakják

ui. a fasznak sem kell magyar állampolgársági, azt üzenem az erdélyi magyarok nevében, hogy dugjátok fel magatoknak féltett becses állampolgárságitokat, jó nekünk román állampolgárnak lenni, ezzek legalább nem cigányoznak le minket!
üdvözlettel Marci Inaktelke-Kolozsmegye

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2007.10.24. 00:59:13

inaktelkey: nem tudom, hogy ezzel miért engem találtál meg, révén közöm nincs az Y-tervhez, se senki máshoz, akivel gondod van.
Tegnap én is ott voltam a Szabadság téren, és nekem is megvolt a véleményem az ott lévő emberekről, pl arról a faszról, aki a Himnusz közben beordította, hogy "vedd már le a sapkád".
Szerintem amit ő csinált az nagyobb tahóság, mint a sapkát fenn hagyni.

A tömeg többsége tényleg belőlük állt, és a mondanivalód 90%-ával egyetértek.
Azzal, ami írtál, és amilyen hangnemben tetted, azt nem.

Magyarnak lenni egy olyan dolog, amit valaki vagy komolyan vesz, vagy nem.
Ha te úgy érzed, hogy a "románcigány"-ozó barmok Magyarország, akkor ne is legyél állampolgár.
Mert tényleg ezek a barmok vannak többségben. De ha azért akarsz Magyar állampolgár lenni, mert ahhoz az országhoz akarsz tartozni, ami apád, nagyapád, dédapád és ükapád földje is volt, ahol ők a vérüket ontották, és ahol minden fű, fa és virág az ő emléküket hordozza, akkor szeretettel várunk téged újra itthon.

Én is csak ezért maradok Magyar.
süti beállítások módosítása