közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Megalakult az Izlandi Gárda!

2007.10.11. 12:48 | sarkisarkany | Szólj hozzá!





Az Izlandi Gárda céljai:

1, Első és legfontosabb a hagyományőrzés.
2, A megfelelő öltözet viselése.
3, A gejzírek és buzgárok tisztán tartása.
4, Lapátkezű Gudmúr lovag emlékének ápolása.
5, Harcsabajszot mindenkinek!
6, A lemeztektonika által rútul elcsatolt országrészek visszaszerzése.
7, A lemeztektonika megszüntetése, a felelősök börtönbe zárása és elszámoltatása.
8, Blokád.

Felhívás!

Életbe lépett az LY terv. Hamarosan blokád alá vesszük a Képújság szerkesztőségét, ameddig ki nem írják a követeléseinket, melyek még titkosak. Továbbá aktivistáink lezárják a Szép- és Iparművészeti Múzeumokat is, ha követeléseinket nem teljesítik. Ha teljesítik, akkor kitalálunk új követeléseket és új múzeumokat.

Amennyiben az ELIPSZILON-terv, és a blokád nem éri el a kívánt hatást, passzív, mentális valamint pszichikai blokádot helyezünk kilátásba minden közintézmény, gyorsétterem, és pláza mellékhelyisége előtt. Ennek hatására a néptömegek tűrőképessége az egészségügyi határértékekig fokozódik.
Majd népszavazás! Hrömír Zilönge Vhröttöp!!!

Amennyiben a népszavazás nem a várt eredményt hozza, vagyis elcsalják, akkor blokád alá helyezzük a blokádot. És népszavazás is egy kicsit. És jön a PONTOSJÉ-terv.

Az oldal mindjárt változik. Percenként aktualizálódik. Nézz vissza amint tudsz. Szorgos népünk győzni fog! Shmöhtör Sluirson Úiörter Shjúr!

Címkék: gárda közröhej

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr66193268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása