közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Bkv - gyereksarok

2007.11.13. 12:09 | sarkisarkany | 1 komment

Bkv zrt. gyereksarok blog

A bkv utasbarát oldalról próbálja megközelíteni és reklámozni a szolgáltatását, ami alapból tök fölösleges, hiszen akinek tellik kocsira az úgyse fog BKV-val járni, akinek pedig nem tellik, az pedig gyalogolni nem fog, szóval a monopolhelyzet amúgy is fenn áll.

De ha már egyszer reklámozni kell valamit, akkor tegyük röhejesen, hiszen ki ne szeretné tudni, hogy mit ír blogjába a szerelmes villamos?
"Ma annyira megijedtem, hogy majdnem áramkimaradásom lett. Végre újra láttam az én drága Lilikémet, csábítóan csillogtak az áramszedői a napfényben."

Vagy megtudni, hogyan kell kultúráltan közlekedni, és hogy miért nem szabad fagyizni a buszon?

Vagy azt, hogy a platánfa barátságot kötött a paddal, és neki is elmesélte miért nem érdemes bliccelni a buszon.
"
Ő most felveszi az adataimat, aztán ad egy csekket 6500 Ft-ról, de ha valóban van bérletem, és azt 8 napon belül bemutatom az Akácfa utca 22. szám alatti BKV pótdíjirodában, akkor ott majd 600 Ft kezelési költségre mérsékelik a büntetésemet."

Összességében a Kretén magazin humorszínvonalát hozza a BKV, és mindezt akaratlanul.
Jó szórakozást!

Címkék: egyéb szánalom közröhej

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr21227607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dfgdfgdf 2008.01.07. 21:59:25

fgdfdfg
dfgdfg
dfg
dfg
dfg
fg
dfg
fdg

süti beállítások módosítása