közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

A BRFK újabb terroristákat tartóztatott le

2008.03.10. 01:13 | sarkisarkany | Szólj hozzá!

Friss hír (2008.03.09):

"A BRFK ma hajnalban átfogó akciót hajtott végre, mellyel egy nagyszabású terrorcselekményt akadályozott meg" - nyilatkozta a BRFK sajtóreferense.
"Több személyt őrizetbe vettünk, akik egy feltételezett terrorcselekmény előkészítésével hozhatóak összefüggésbe. A nagyszabású akcióban többszáz rendőr és kommandós vett részt, így sikerült felszámolnunk a Magyarok Nyilai nevű neofasiszta csoport szinte egészét." 

A rendőrség átfogó hadműveletét hónapok munkája előzte meg. A megszokott titkosszolgálati eszközök igénybevételén kívül kihasználta az internet adta lehetőségeket is, így derítve fényt a terrorszervezet tagjainak kilétére. A terroristák feltételezhetőleg a népszavazás napján akartak terrorcselekményt elkövetni - nyilatkozta a sajtóreferens.
Ma hajnalban többszáz személyt vettek őrizetbe, akik segítették a terroristák munkáját.

A REBISZ tagjai reggelre bezárattak több malmot, akik nagy mennyiségű liszttel akarták ellátni a neofasisztákat akciójukhoz.
Ezen kívül őrizetbe vették még a Bábolna Csirketelepének dolgozóit, a Kabai cukorgyár munkásait, több zsinórgyártó-kisiparost, és benzinkutast.
Ellenük a vád terrorcselekmény előkészítésében való bűnsegédkezés, mert vélhetően ellátták cukorral, tojással, gyújtózsinórral, és benzinnel a terrorszervezet tagjait.
Ezen kívül a rendőrség ellenőrzése alá vonta a Borsodi sörgyár palackozóüzemét is, hogy megakadályozza a gyár munkatársait abban, hogy esetlegesen palackokat adjanak molotov-koktél készítéséhez.
"Erősek vagyunk, és megvédjük a törvénytisztelő állampolgárokat" - nyilatkozta egy illetékes. "Minden egyes palackot ellenőrzünk, hogy abba csak és kizárólag sör kerülhessen."
Kérdésünkre miszerint ezt hogy csinálják, azt a választ kaptuk, hogy a régi módszerrel: ízlelés-teszttel.

A rendőrség munkatársai minden terrorista lakását átkutatta, és minden lakásban megtalálta a terhelő bizonyítéknak számító tojást, lisztet, cukrot, élesztőt, üres üvegeket.
Az egyik neofasiszta számítógépét feltörve megtalálták a Molotov-Koktél "receptjét" is, így bűnösségükhöz nem férhet semmi kétség.
A blog szerkesztője kapcsolatai révén megszerezte a rendőrség munkatársaitól a receptet, és elrettentésként leközöljük:

Molotov Cocktail

Ingredients:

Mixing instructions:

Önts a pohárba egy kis vodkát (lehetőleg oroszt), a tetejére folyasd rá a rumot, gyújtsd meg, fújd el, majd gyorsan hajtsd le.

***Ez egy paródia. Semmi köze a valósághoz, és semmi köze a Magyar rendőrséghez, akik SOHA nem csuknának le egy embert se a miatt, hogy tojást tart otthon. Vagy cukrot.***

UPDATE: megkaptam, hogy izomszagú az írás. Lehet. De a hasonszőrű hírek után nem fordulhat elő, hogy ez lesz a jövő? Ha mégis, akkor annyira már nem is izomszagú. Inkább a rendőrség hozzáállása az egészhez. Szegeden fiatalokat tartóztattak le, és bizonyítékként lefoglalták a lakásukban található tojást és cukrot? Ez abszurd, és nevetséges. Ezért megérdemelték a közröhej címet. Abszurdisztán, yeah!

Címkék: magyar gyurcsány tomcat szánalom gárda közröhej

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr52373638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása