közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Kütyü

2008.04.02. 13:00 | sarkisarkany | 2 komment

Egy hiánypótló termékről írnék itt.

Sokszor járt már úgy az ember, hogy arra gondolt, hogy de jó lenne, ha lenne nála egy digitális kamera, ami ráadásul épp be van kapcsolva, elő van véve, és fimezi azt, amit éppen nézünk.
Például megörökíteni egy autóbalesetet, egy hülye embert, vagy csak fimezni egy jó kis női segget, a nélkül, hogy ezt bárki észrevenné.
Én gyakran találkoztam ilyen helyzetekkel, amikor az ember sóhajt egyet, hogy de jó is lenne egy okuláris implant, vagy egy bluetooth-os kamera.

Nos ez a kis okos készülék nagyszerűen orvosolja ezt a problémát.






















A Momenta Next-Gen PC Design Készülék azzal a nagyszerű tulajdonsággal dicsekedhet, hogy folyamatosan rögzít, megállás nélkül. Persze nem menti el az egész napod, csupán memóriában tárolja az elmúlt öt percet. És ha valami érdekeset látsz: egy gombnyomás, és az elmúlt öt percet rögzítetted is.

Sőt, van ennél jobb is!
A készülék érzékeli a pulzusod változásait, és ha ez a pulzuszszám megemelkedik, akkor automatikusan elmenti a látottakat.

Nagyon süüütiii... :)

Itt olvashatsz róla bővebben:
http://www.nextgendesigncomp.com/entrydetail.aspx?id=953

Címkék: kütyü

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr46407875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcang 2008.04.04. 19:08:12

Hát egy ilyen nekem is elkelne néha ... sőőőt :D
süti beállítások módosítása