közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Érdekes kérdés 2

2008.07.23. 03:27 | sarkisarkany | 2 komment

VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL, HOGY KI A FASZT ZAVAR ÉS MIÉRT ZAVARJA EGY SAS?
 

 


Főleg azok után, hogy a honvédség címerében is ott van: (fent)

(Igen, itt rejtetten a turul szoborról van szó, és arról, hogy mi a faszért akarják azt lebontani? Azért mert engedély nélkül épült? Bullshit!)

UPDATE:

"Az emlékmű sérti a magyar zsidóságot, mivel a dögkeselyű a nyilaskeresztes és irredenta mozgalmak jelképe" – mondta Félix Péter múlt heti egyszemélyes tüntetésének indokolására.

Keselyű: Vagyis ez az ember (és a támogatói) nem képesek megkülönböztetni a narancsot a citromtól. Mindkettő citrusféle végülis. ÉRTITEK TI EZT? A Turul K-E-S-E-LY-Ű...? Beszarok. Hol látnak EZEN hosszú nyakat? Mert EZEN (lent) lehet látni. Mert a lent lévő madár egy keselyű. NEM Turul.

 

Címkék: magyar személyes tomcat szánalom gárda érdekes kérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr51581033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.07.25. 13:41:12

Félix Péter képes volt egyedül bejelentett demonstrációt tartani a dohányzás ellen a parlamentnél, amikor mindenki a kormány távozását követelte - ez elmond róla mindent. Senki nem veszi komolyan, a hírekbe is csak azért kerül bele, mert "érdekes bolond".

Téglagyári megálló 2008.07.25. 20:57:55

A szavak kavarodásához tenném hozzá, hogy a Turul mellett gyakran emlegetett Igazak Falát, rendszeresen siratófalnak és holokauszt emlékműként emlegetik.
süti beállítások módosítása