közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Miért szarom le a zsidók holokausztját?

2008.08.27. 23:44 | sarkisarkany | 1 komment

Előre leszögezném, hogy katolikus vagyok, és mint olyan, teljes mértékben elítélem a gyilkosságot. Amiért mégis leszarom a zsidók holokausztos nyivákolását az az, hogy nem ők az egyetlenek, akiket ily sorscsapás ért.

Szánalmasnak tartom, hogy képesek egyesek hasznot húzni meghatározatlan számú ember halálából. Nekem is haltak meg hozzátartozóim. Fognak is. A halál természetes dolog az emberek életében. Ha pedig háború van, akkor pedig hullani fognak az emberek, mint a legyek. És az is előfordul, hogy aki sokat ugat, azt módszeresen irtják. Megesik. Sőt, ez a teljesen normális dolog a háborúban. Aki nem teszik nekünk, azt pofánlőjük, azután ugathat ha akar. Kellett neki ugrálni. Főleg úgy, hogy kisebb a hadereje, mint nekünk. Ez van, ha nem tetszik, hogy meghalhatsz, akkor húzd be füled-farkad, mert különben szétlőjük anyád is.

És épp ezért kéne megelőzni a háborúkat, mert ez kegyetlen. Kegyetlen, hogy hatalmasok döntenek ezrek, milliók életéről.

De ha mégis megtörtént egy ilyen esemény, akkor annak tény, hogy emléket kell állítani, hogy emlékeztessen mindenkit arra, hogy mit kell elkerülni a jövőben.

Emléket. De nem iparágat! Tudom, hogy a nácik gyilkoltak, de ha a családomban volt is gyilkos, vagy akár áldozat, én nem akarok, és nem is bűnhődhetek bűneik miatt. Engem ne emlékeztessenek a terrorra, a szenvedésre. A holtak nyugodjanak békében.

Ha viszont valaki csak azért is háborgatja a holtakat, akkor emlékezzen meg illő módon a holtakról.

MINDRŐL.

Hogy miért szarok a zsidók holokausztjára? Mert nem az övék az egyetlen. A többi halottról ki emlékezik meg? Vegyük csak sorjába:

-A spanyolok partraszálltak dél-amerikában, és az aranyukért kiirtották a teljes inka civilizációt.

-Ne felejtsük el azért az indiánok tömeges lemészárlását se.

-dél-afrikai búr farmerek tömeges legyilkolása az 1994-es rendszerváltás után

-az örmény népirtás, az asszírok elleni népirtás és az anatóliai görögök elleni népirtás az Oszmán Birodalomban (1910-es évek)

-a sztálini rezsim népirtása az 1930-as1940-es években a Szovjetunióban

-Holokauszt a II. világháború idején

-délvidéki vérengzések a németek és magyarok kollektív megbüntetésére a II. világháború utáni Jugoszláviában

-eutanázia a testi és szellemi fogyatékosok ellen az NDK-ban

-kambodzsai népirtás a Vörös Khmer uralma idején

-ruandai népirtás (1994)

-a Jugoszlávia felbomlását követő népirtások (Vukovári vérengzés, Srebrenicai vérengzés stb.)

-a dárfúri (Szudán) népirtás (folyamatban)

Forrás: Wikipédia "népirtás" szócikk.

Milyen vicces az utolsó. "Folyamatban". És van aki meg akarja állítani? Van aki azt mondja, hogy "bocsi, ezt még egyszer nem"?

Nincs. Egyetlen zsidó fejes se próbálja megállítani az éppen folyó holokausztot.

Érthető, épp elvannak a saját szervezésű kis holokausztjukkal. Most épp az arabokat kell kiirtani izraelből. Mert nekik szabad. Ők annyit szenvedtek. Ezek szerint nekem jogom van embert ölni, ha a nagyapám egy német táborban halt meg? Sőt, nekem jogom van holokausztot rendezni, hogy egyenlőek legyenek az esélyek?

Mennyivel leszünk jobbak, ha mi ugyanazt a hibát követjük el, mint az ellenségeink? És mennyivel leszünk jobbak, ha apáink sírjára húgyozva, emléküket megszentségtelenítve próbálunk hasznot húzni halálukból?

Semmivel. Épp ezért leszarom a zsidó kurva anyátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr82636941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geri_lgfx · http://ssfgsfg.sfgsfgs.fgfg 2008.08.28. 04:34:35

Sajnos ez van, amikor a médiába veri a faszát egy olyan tömeggyilkos, beltenyésztésben degenerálódott faj, ami jáhvéi koituszból nemződött.
süti beállítások módosítása