közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Bár 2.0 - Ismerd meg a szereplőket

2008.09.20. 15:41 | sarkisarkany | Szólj hozzá!

Elindult a legújabb valóságshow, van öröm és bódóttá, lehet megint nézni, ahogy a tyúkok beleszanak a dzsákudziba, és kirakják az emberek a farkukat az asztalra. Ha van zuhanykamera, akkor a perverzek is nyáladzhatnak vég nélkül.

Nézzük tehát, hogy kire fogjuk csorgatni a nyálunkat, vagy egyéb testnedveinket!

 

Kovács Zsófia, atomfizikus.

A KFKI alkalmazott fizika osztályán dolgozik, ami röviden annyit tesz, hogy büfés. Célja az, hogy megmutassa, hogy ha valaki szép, lehet okos is. Ez mondjuk kifejezetten emlékeztet a "Van Wilder" című filmben a topless tanár programra, ahol a csajok mellére írták fel az egyenletek helyes megoldását. Meglátjuk mit tartogat a jövő számára.

Mottó: "Ha egy szőke kér egy feketét, egy fekete meg egy szőkét, akkor az pontosan 570 forint, mert egy hosszúkávé, meg egy korsó sör volt a rendelés. Színtiszta matematika."

 

Kropovics Orsolya, hivatásos bulizó.

A társaság lelke, a buli főkolomposa, az éj királynője. Nem túl ambíciózus, nincsenek nagy vágyai, csupán az igazit akarja megtalálni. Nagyon nagy szerencséjére pont a megfelelő helyre jött. Ha megfordul, a háta mögött megtalálhatja amit keres. Hiszen a Coca-Cola 1886 óta az igazi.

Mottó: "Partitááájm!"

 

Kolompár Mercédesz, apáca

Senkit ne tévesszen meg a látszat, ez a lány nem kurva, hanem Isten elkötelezett szolgája és alattvalója. Épp ezért semmi különös nincs benne, viszont kifejezett extázisba lovallta már most az ország ötvösmestereit, akik alig várják, hogy a zuhany alatt megcsodálhassák szépen díszített erényővét.

Mottó: "In nomine patri, et filie, et spirite sancti."

 

Tomasevics Lolika, tanuló

 

A kis Lola nem azért került be a showba, mert ő akarta volna. Inkább maradt volna otthon, és bámulta volna Orlando Bloom poszterét, de a show készítői gondoltak a Lolita komplexusos pedofilokra is, így lefizették lolikát 5 hellokittys barbival.

Mottó: "Orlandóóóó... Zac... BillTH... *sóóóóhaj*"

 

Bonczi Ria, ősi mesteségek szakosztálya

Egy kép többet mond ezer szónál.

Mottó: "Több van bennem, mint hinnéd. Vagy legalábbis gyakran szokott bennem több is lenni."

 

És most lássuk a kanválasztékot!

 

Kovács Zsolt, mosógépszerelő

Ő azért jött a bárba, mert szomjas volt. Azután megkérték, hogy javítsa már meg a mosogatógépet, ha már úgyis itt van. Ekkor történt a baleset, hiszen véletlenül pont akkor állt fel a gép mellől, amikor bejelentették a többi szereplőt, és véletlenül ő is rákerült a képekre, így maradt.

Mottó: "Tudta, hogy magyarország 80%-ában kemény a víz? De csak fele olyan kemény, mint én vagyok!"

 

Langyos "Iron blood" Zoli, énekes

Zoli hányattatott sorsú rockénekes. Először a Tokio Hotel, majd a Nevada Tan válogatásáról vágták ki, mert túl öreg volt. Itthon se járt több sikerrel, mert az Anti-Fitness Klubba se válogatták be. És még Skrapits Erik is azt mondta neki: No, thanx. Reméli, hogy a bárban majd felfigyelnek a tehetségére.

Mottó: "Jujj, ugye nem maszatolódott el a szájfényem?"

 

Izé Zoltán, bölcsész

Zoltán egy gyerekkori baleset miatt néz ki így. A haverokkal fogadtak, hogy ki mer ráharapni a villanypásztorra. Zoli nyert, egy ingyenes arcplasztikát az élménytől. Azóta keresi az élet értelmét, és művészkedik. Gyerekkorában graffitisként kereste az ismertséget, ma pedig igazi festőművész egy érdi autójavító műhelyben.

Mottó: "Szép jónapot! Szabad-e bölcsészkedni?"

 

Geil Ernő, ingatlanügynök

Idézet: "A sármos kaposvári ingatlanügynök megelégelte, hogy előnyös fizikai adottságainak köszönhetően sorra szedi a skalpokat: szeretné, ha környezete inkább kitartását, szívósságát értékelné kisportolt teste és szép szemei helyett." Úgyhogy csajok sajna, nincs esélyetek. Viszont a rockénekesünk lehet, hogy hamarossan megtapasztalhatja mit értett Ernő a szívósság alatt...

Mottó: Ugyanaz, mint a Google-nak. "Szörcs"

 

Gátas "1337" Béla, informatikus

Béla a nők bálványa, már több mint 5000 nője volt. A csajokat már csak pixelekben méri, és nem csak a hasa kocka. A bárba csak azért jött, mert jobb számítógépük van, mint otthon, és ha a libák elbasznák a gépet, akkor legyen aki megjavítja.

Mottó: "Naponta több mint 200 Gigát mozgatok! Pedig az több mint 214millió kiló! Igaz csak bájtban..."

 

Juszuf Abdullah, böllér

Juszuf a társaság mokkamestere. Szabadidejében birkák torkát harapja át, és kecskéket mészárol. Sanszos, hogy ő az egyetlen az egész bagázsból, aki tényleg tudja, hogy milyen az igazi Egri bikavér. Tekintetétől (és lángszórójától) elolvadnak a csajok, és házi gyártású robbanószereitől csak úgy hullanak a lába elé a nők. Nagy szívtipró, de csak ha ideges.

Mottó: "A kecske boldogan megy a késnek, ha előtte egy héttel kiherélted."

 

Címkék: magyar közröhej bár2.0

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr22672849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása