közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Vad Lea - ismét

2008.10.31. 15:13 | sarkisarkany | 2 komment

Juhé, a blogom látogatottságának a felét az XPANGO és Vad Lea hozza, így gondoltam egyszerűbb lesz, ha egy külön posztban megemlékezek Vad Leáról.

Az apropó az, hogy megtaláltam a blogját, amiben a különböző vicces levelekte, és lepattintásokat írja le, bár ahogy látom, ronda férfiszemmel, ő sem kap több üzenetet, mint én, úgyhogy ennyit a kurvás képek pozitív hatásáról.

Nos a blogja itt érhető el.

Ennek ellenére figyelmeztetnék mindenkit, aki beszopta leababa képeit, hogy a csaj egy nagy kamu.

Juventino volt kedves megosztani a linket, ami egy ingyenes pornóoldalra vezet, ahol ilyen csajok képeit lehet találni. Az elv: küldd be a régi csajodról készült képeidet, és kapj értük pénzt. Itt bukkant fel az ismeretlen lány, akinek a képeit Vad Lea használja. (Első sor: 1,2; második és harmadik sor: 3-as számú képek)

Hogy miért? Mert feltételezhetőleg ronda mint a bűn, és ezzel éli ki a kisebbségi komplexusát. Írnak neki a pasik, ő pedig posztolja a koccolós válaszait, ami tényleg szép néha, és meg is érdemli a sok hülye. De szerintem ez kúúúúrvára gyerekes.

Úgyhogy nem kell felkapni a vizet, és levelet írni neki, mert ő csak jót röhög az egészen, aki pedig beszopja, az névvel és linkkel kerül a blogba. Ami azért GÁZ.

P.S.: (Személyes) Bár így teljessé téve a történet már kicsit másabb, mint az elején. És ez már felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy ha olvasod "Vad Lea" ezt posztot, akkor csak annyi, hogy szívesen dumálnék veled.

Címkék: vad lea

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr23742425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

20pluszkupak 2008.11.01. 21:43:05

Csúnya? Szerintem halálra ítélt az aki ilyennel szórakozik:)

uzssob · http://uzssob.extra.hu 2008.11.11. 19:51:13

Hát... nálam még írni sem kell a lányoknak, elég ha megtalálom az adatlapját és máris napi pinás...

Ez jobb vagy rosszabb?
süti beállítások módosítása