közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Hülye Buzi

2009.09.06. 23:10 | sarkisarkany | Szólj hozzá!

Véletlenül belekeveredtem egy buzikkal folytatott vitába, ahol megjegyeztem, hogy a homoszexualitás nem éppen a legtermészetesebb dolgok egyike.

Sokan elsiklottak a kommentárom felett, páran többé-kevésbé normálisan reagáltak, de nem ők kerülnek be ide, hanem ma kaptam egy szerfelett érdekes megközelítését a témának.

Tessék, így vélekedik egy 6 éves értelmi szintjén megmaradt, a liberálisok által agymosott buznyák.

"Haha, homosexuality is unnatural? But a man walking on water is natural... If homosexuality is unnatural, Neither is heterosexuality, because nearly all of our behaviors are LEARNED. Just because most people are straight doesn't mean that's straight's the natural. Your comments are very arrogant, I'm sorry. Not trying to be mean but I think your comment has a bunch of holes in it."

Válaszom:

Tell me: if heterosexuality is a LEARNED behaviour, then how mammals reproduce, if they cannot learn heterosexuality?
By proliferation?

(Magyarul, röviden: Akkor szerinted az emlősök hogy szaporodnak? Osztódással?)

Címkék: szánalom közröhej coolturha érdekes kérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr851364918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása