közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Iwiw

2007.09.12. 17:41 | sarkisarkany | Szólj hozzá!

Mai vizsgálódásom tárgya az IWIW. Hogy miért az Iwiw, és miért nem a MyVip, vagy egyéb oldalak, az azért van, mert azokkal nem törődöm. Van regisztációm ott is, különböző okokból kifolyólag, de nem használom őket arra, hogy ismerősöket vegyek fel.

A legelső dolgunk megvizsgálni, hogy mi is volt az IWIW, mielőtt a sok barom rászabadult a netre.

"Van egy teória, miszerint ha egymillió majomnak adsz egy-egy írógépet, amit elkezdenek össze-vissza püfölni véletlenszerűen, akkor előbb-utóbb megírják Shakespeare összes művét. Az internetnek hála, ma már tudjuk, hogy ez nem igaz."

Ian Hart

 

Nos. Az iwiw alapvetően azt a célt szolgálta, hogy rég nem látott ismerősöket, régi osztálytársakat, iskolatársakat, elfeledett szerelmeket, stb, stb lehessen felkutatni, velük kapcsolatot felvenni, osztálytalálkozókat lehessen szervezni könnyedén, vagy csak egyszerűen megtudni, hogy kivel mi van.


 

Be is töltötte funkcióját, ameddig nem jött egy rakás barom, aki ezt nem igazán vette figyelembe, és/vagy nem is igazán értette miért is készült az oldal.

Ezek többsége csak szimpla barom, őket, vagyis a legjavukat subba minden pénteken közzé teszi.

A másik, sokkal idegesítőbb bagázs azokból áll, akik marketing célokra használják az oldalt.

Különböző irodák, arckrémek, klubok jelölnek be, akikről azt se tudod, hogy kicsoda.

Vicces lehet például az alábbi levél, amit egy ilyennek küld az ember, ha már nagyon fáradt:

-Szia Neckerman Budapest! Rég láttalak! Mi újság veled? Látom jobb színben vagy, mint a suliban voltál, akkor még eléggé hülyén néztél ki... De szépen kisárgultál! Csak nem kínában nyaraltál? Na, mesélj, mi történt veled az óta, amióta a suliban elgáncsoltalak, mert meghúztad a Kiss Bea copfját hetedikben?


 

Szóval azért ez eléggé viccesen jön ki..

Címkék: iwiw közröhej

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr11163797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása