közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

BKV - megint hülye

2008.01.08. 01:55 | sarkisarkany | Szólj hozzá!

A BKV 2008. január 1-től megszüntette a gyors 139-es járatát. Helyette változatlan útvonalon, változatlan sűrűséggel, változatlan buszokkal közlekedik a 139-es busz.

Kifogyott a piros festék a nyomtatóból?

UPDATE:
"

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat. 

 

A 139-es gyors autóbusz vonalán a gazdagréti végállomás felé utasaink kérésére új megállót jelöltünk ki (Gazdagréti úti megálló).  Az utastájékoztató eszközeinket az új megálló miatt módosítani kellett,  ezzel egyidőben a járatjelzést alapjárativá minősítettük. Mivel a vonalon közlekedő autóbuszok (IK 435, Volvo) elektronikus utastájékoztató berendezései a gyorsjárati jelzést eltérően tudják kiírni, célszerűbbnek láttuk, ha a járat jelzését a könnyebb érthetőség érdekében megváltoztatjuk. Az alapjárati jelzés azonban nem jelenti azt, hogy az összes érintett megállóban (még a legkisebb utasforgalmú megállókban is) feltétlenül meg kell állni, jelen helyzetben is igyekszünk a lakótelepi utasok számára a minél gyorsabb metrókapcsolatot biztosítani. Főváros szerte több olyan alapjárat van, mely útvonalán kihagy 1-2 megállót, tehát az alapjáratnak nem egyértelmű következménye az összes megálló használata.

 

Köszönjük, hogy időt és energiát fordított arra, hogy írjon nekünk, Társaságunk járművein kellemes utazást kívánunk Önnek."

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr56289042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása