közröhej

Beszélgessünk a hüvelygombáról?

Friss topikok

HTML

Coolturha -Bevezető

2008.07.30. 00:21 | sarkisarkany | Szólj hozzá!

Üdvözöllek!

 

Ezen kicsi iromány azon céllal született, hogy átfogó képet nyújtson az internetes világháló kalandorainak, és egyéb fricskáinak megismerésére.

 

Az Internet, mint olyan, nagyszerű találmány, ha ismerkedni akarsz.

Az utcán leszólított egyénekről semmit se lehet megtudni, hisz a legtöbb ember soha se nyílik meg igazán egy másik embernek, főleg, ha annak valami tétje van.

Sokat stresszelnek akár egy baráti csevej, vacsora, vagy egy IHB (iszunk, hányunk, belefekszünk) buli keretein belül is.

Ez a probléma, nem mernek kockáztatni, mégha nincs is mit kockára tenni.

Erre az introvertált társadalmi attitüdre nyújt tökéletes gyógyírt az Internet.

 

Hiszen sokan önkifejezésre használják, bár, ahogy észrevettem, sokaknak tényleg nincs mit kifejeznie.

Az előny viszont adott: a kiválasztott egyént meg lehet nézni; meg lehet tudni ki fia-borja, és kis kutatással, sokkal többet is.

 

Az alábbiakban mégis a sokat hallott „jó tanácsok” helyett inkább görbe tükröt állítanék annak a sok baromnak, aki felszabadult a világhálóra.

 

Mottó:

"Van egy teória, miszerint ha egymillió majomnak adsz egy-egy írógépet, amit elkezdenek össze-vissza püfölni véletlenszerűen, akkor előbb-utóbb megírják Shakespeare összes művét. Az internetnek hála, ma már tudjuk, hogy ez nem igaz."

Ian Hart

 

(A képen a Coolturha allstars csapata látható)

Címkék: coolturha

A bejegyzés trackback címe:

https://kozrohej.blog.hu/api/trackback/id/tr15592012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása